Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » AM FOST MINŢIŢI CU NERUŞINARE! Salariile deputaţilor au crescut chiar din prima lună de la investire. VEZI AICI CÂT CÂŞTIGĂ AI NOŞTRI!

AM FOST MINŢIŢI CU NERUŞINARE! Salariile deputaţilor au crescut chiar din prima lună de la investire. VEZI AICI CÂT CÂŞTIGĂ AI NOŞTRI! 

Dupa ce a castigat alegerile, premierul Victor Ponta spunea ca, desi avem mai multi deputati si senatori ca in legislatura 2008 – 2012, fondul lor salarial va ramane la acelasi nivel.

El promitea ca fondurile alocate pentru cheltuielile parlamentarilor (salarii, diurne, transport, cazare etc.) vor ramane la acelasi nivel ca cele ale fostilor deputati si senatori, ca aceste cheltuieli nu vor fi majorate.

Din pacate, de la vorbe la fapte este o distanta enorma. Iar realitatea este urmatoarea: deputaţii au salarii mai mari chiar din prima lună de la investire. Conform econtext.ro, salariile deputatilor au crescut in luna ianuarie a acestui an comparativ cu ianuarie 2012, ianuarie 2011 sau ianuarie 2010! Cu mult!

Vă prezentăm mai jos salariile parlamentarilor de Dâmboviţa, şi ei beneficiari ai majorărilor, în condiţiile în care premierul şi alţi guvernanţi USL afirmă sus şi tare că trebuie concediaţi numeroşi bugetari, fiindcă România nu mai are bani. Dar pentru salariile domniilor voastre sunt bani?

Dumitru Georgică – 4.969 lei
Horga Vasile – 4.909 lei
Moldovan Carmen Ileana – 4.909 lei
Pârgaru Ion – 4.909 lei
Plumb Rovana – nu primeşte indemnizaţie de la Camera Deputaţilor, fiind desemnată ministru
Popa Radu Mihai – 5.364 lei
Popescu Florin Aurelian – 4.909 lei
Săvoiu Ionuţ – 4.909 lei
Stan Ion – 4.909 lei
Vladu Iulian – 5.031 lei

Pe primul loc se clasează aşadar Radu Popa de la PPDD, cu 5.364 lei, urmat de Iulian Vladu de la PDL, cu 5.031 lei, şi Dumitru Georgică  de la USL (PC), cu 4.969 lei. 

VEZI AICI SALARIILE TUTUROR DEPUTAȚILOR

View My Stats