Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ALEGERI CU SCANDAL LA PDL! Florin Popescu și Gabriel Boriga au fost ținuți la ușă de gealații de la pază

ALEGERI CU SCANDAL LA PDL! Florin Popescu și Gabriel Boriga au fost ținuți la ușă de gealații de la pază 

Tensiune și mult scandal la alegerile pentru desemnarea conducerii Organizației PDL Târgoviște! Lupta s-a dat între două tabere. Pe de o parte, s-au situat Iulian Vladu – președintele interimar PDL Dâmbovița și Iancu Caracota – candidat pentru funcția de președinte al PDL Târgoviște. De partea cealaltă, un grup important de susținători ai fostului președinte PDL Dâmbovița, deputatul Florin Popescu.

Cei de afară, îndârjiți, au considerat alegerile ca fiind în afara statutului, mânărite, fapt contestat de organizatori. A fost nevoie de intervenția polițiștilor și jandarmilor pentru a calma spiritele.

Deputatul Florin Popescu și primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga, nu au avut acces în sală. Organizatorii alegerilor din PDL Târgoviște spun că nu a existat nicio problemă. Puteau participa la lucrări în calitate de invitați, dar nu au dorit să intre. Cert este că noi, afară, am văzut că cei doi foști lideri PDL nu au fost lăsați înăuntru.

Nu este de apreciat nici comportamentul unora din grupul de afară care, în numele democrației de partid, s-au manifestat gălăgios, chiar jignitor la adresa unor jurnaliști care vroiau să intre în sala de ședințe și pe care, hai să zicem, nu i-au cunoscut.

Ciprian Prisăcaru s-a retras din lupta pentru șefia Organizației Municipale a PDL. Ne-a spus că nu avea niciun rost să continue. A văzut clar că totul fusese organizat în defavoarea lui.

S-a trecut la vot. A câștigat Iancu Caracota, rămas unicul candidat pentru fotoliul de președinte. Pentru fostul prefect, au votat 96 de delegați din 104 prezenți în sală. În mod normal, ar fi trebuit să participe 180 de delegați, dar se pare că s-au lovit în zidul protestatarilor din fața Teatrului Tony Bulandra.

Este grav că Opoziția, acum când ar fi multă nevoie de cuvântul său, nu-și mai găsește liniștea, identitatea, unitatea. Este grav că nu există o cale de împăcare între fosta și actuala conducere a PDL. Florin Popescu și Gabriel Boriga nu sunt deloc niște lideri de neglijat.

Toată lumea speră că apele se vor liniști, că Iancu Caracota va revigora Organizația Municipală a PDL care, de la alegeri încoace, nu a performat.

View My Stats