Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » 500 DE GRAME DE CANNABIS DESCOPERITE LA DOICEŞTI! 27 de percheziţii domiciliare desfăşurate simultan, 31 de persoane conduse la Poliţie

500 DE GRAME DE CANNABIS DESCOPERITE LA DOICEŞTI! 27 de percheziţii domiciliare desfăşurate simultan, 31 de persoane conduse la Poliţie 

În această dimineaţă, începând cu ora 6:00, poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa  cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S- I.G.P.R şi S.A.S Ilfov, Argeş şi Prahova au descins în 27 de imobile din localităţile Doiceşti, Şotânga, Bălteni, Conţeşti, Branişte, Sălcioara, dar şi în municipiul Bucureşti.

În urma activităţilor desfăşurate, 31 de persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa pentru audieri, iar mai multe obiecte corp delict au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 4 tone de material feros,  provenit din săvârşirea infracţiunii de furt, dar şi obicte şi scule folosite la săvârşirea acestor infracţiuni.

În localitatea Doiceşti, la domiciliul unuia dintre suspecţi, poliţiştii au depistat cantitatea de 500 de grame de cannabis, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările continuă pentru probarea activităţii infracţionale a persoanelor conduse la sediul Poliţiei.

Sursa:IPJ Dâmboviţa

View My Stats