Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » 4 tineri au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc

4 tineri au fost arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc 

În ziua de 08 ianuarie 2011, în baza unor date şi informaţii,  lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Dâmboviţa, au organizat un flagrant, în urma căruia au fost depistaţi numiţii P.S., de 20 de ani, I.I., de 19 ani, I.D., de 21 de ani şi A.S., de 20 de ani, toţi din municipiul Târgovişte, după  ce au ridicat de la o societate de curierat rapid un colet, expediat din Spania, pe numele unuia dintre aceştia, în care a fost găsită cantitatea de 292 de grame haşiş, ascuns în aparatură electronică.

Cele 4 persoane sunt cunoscute cu preocupări infracţionale pe linia traficului şi consumului de droguri precum şi infracţiuni cu violenţă.

De altfel, numiţii I.D şi A.S au mai fost trimişi în judecată de două ori, în stare de arest preventiv, pentru trafic de droguri de risc, fiind condamnaţi de instanţă la executarea de pedepse cu suspendare.

Tot aceste două persoane, alături de numitul I.I., au fost cercetate şi trimise în judecată în stare de arest preventiv în cursul anului 2011,pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere asupra unui local din municipiul Târgovişte, însă instanţa a decis şi în acest caz judecarea lor în stare de libertate.

Faţă de numiţii P.S., I.I., A.S.,  şi  I.D.,  procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T –Biroul Teritorial Dâmboviţa a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi fiind prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, instanţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

View My Stats