Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ECONOMIE » VREI SĂ-ŢI PLĂTEŞTI FACTURILE LA GHIŞEU? Gândeşte-te bine ce bancă alegi! BCR a ridicat comisionul la 8 lei

VREI SĂ-ŢI PLĂTEŞTI FACTURILE LA GHIŞEU? Gândeşte-te bine ce bancă alegi! BCR a ridicat comisionul la 8 lei 

De la 1 februarie, Banca Comercială Română practică tarife tip comision de-a dreptul revoltătoare pentru cei care vor să-şi achite facturile la ghişeu. Practic, clienţii băncii sunt taxaţi cu 4 lei per factură, iar cei care aleg întâmplător această instituţie cu 8 lei, se pare cu scopul de a se încuraja utilizarea echipamentelor automate de paltă.

„BCR va continua sa incurajeze plata facturilor prin echipamente automate in detrimentul platilor la ghiseele bancii, recent banca instaland o retea de 400 de astfel de aparate. Daca urmarim evolutia numarului de tranzactii facute de clienti cu ajutorul unui casier si cele facute fara ajutorul unui casier, adica de client insusi prin internet banking, POS, ATM, automate bancare, observam o crestere de la o medie anuala de 68% in 2011, la 73,5% in 2012, ajungand in decembrie 2012 la aproximativ 76%”, se arată într-un comunicat al BCR.

Foto: http://eangajare.com

View My Stats