Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele Cupei României

VOLEI: CSM Târgovişte s-a calificat în semifinalele Cupei României 

CSM Târgovişte şi-a asigurat în această după-amiază calificarea în semifinalele Cupei României la volei feminin. Vicecampioana României a pătruns în careul de aşi al competiţiei după ce a obţinut o nouă victorie în faţa lui Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-0 (-13, -14, -12), la fel ca în prima manşă.

Ca să facă pasul în penultimul act al întrecerii, târgoviştencele aveau nevoie la meciul din Capitală doar de un sigur set câştigat. Acest lucru a fost rezolvat destul de repede, iar mai mult de atât, jucătoarele lui Terzic au intrat în posesia unui nou succes categoric cu Dinamo, în doar 62 de minute!

Prin pătrunderea în noua fază, Târgoviştea va avea din nou o reprezentantă în semifinalele întrecerii după o pauză de 19 ani. Ultima echipă dâmboviţeană care s-a calificat în penultimul act al competiţiei KO a fost Oţelul Târgovişte. De asemenea, o dată cu accesul în semifinale, CSM poate spune că şi-a atins obiectivul în Cupă, dar în acelaşi timp va trage din toate puterile pentru a obţine trofeul pus în joc.

„Am avut meciul la discreţie, iar calificarea a fost una facilă. Nu ne-a fost nici un moment teamă de adversar. Ne bucurăm că am ajuns în semifinale, dar ne gândim tot mai mult la trofeu”, ne-a declarat Gabriel Boriga, unul dintre oficialii echipei târgoviştene.

Secundul lui Terzic, la ghişeul unei case de pariuri

Antrenorul secund al vicecampioanei, Zeljko Bulatovic, a comis-o ieri destul de rău. Acesta a fost fotografiat de colegii de la Dbsport.ro într-o agenţie de pariuri sportive, îmbrăcat în echipamentul clubului târgoviştean. Chiar dacă Federaţia Română de Volei nu interzice oficialilor de la echipe să intre în astfel de locaţii, imaginea echipei târgoviştene a avut de suferit.

„Nu este corect ce a făcut antrenorul nostru, dar nu există reglementare legală care să-i interzică acest lucru. Cu siguranţă nu se va mai întâmpla un astfel de lucru de acum înainte”, s-a exprimat Gabriel Boriga cu privire la acest caz.

Ionuţ Parghel

View My Stats