Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, lovită în plin de Dinamo

VOLEI: CSM Târgovişte, lovită în plin de Dinamo 

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a eşuat lamentabil în prima manşă a sferturilor de finală din cadrul Cupei României. Trupa lui Dragan Nesic nu a mai repetat evoluţiile bune din ultimele meciuri din campionat şi a fost întrecută la pas de Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-16, 25-15).

În fieful bucureştencelor, jucătoarele CSM-ului nu au putut opune nici un fel de rezistenţă adversarului. Pe durata celor 80 de minute de joc, dâmboviţencele s-au caracterizat ca fiind un partener de antrenament pentru gruparea din capitală. Pentru formaţia de lângă Turnul Chindiei înfrângerea cu Dinamo a fost prima din acest an. La capătul drasticului eşec de astăzi, şansele de calificare ale CSM-ului în semifinalele competiţiei Ko s-au diminuat foarte mult. Singura variantă a târgoviştencelor de a merge mai departe a rămas să câştige meciul retur în trei seturi, după care să-şi adjudece setul de aur.

Manşa secundă a duelului cu Dinamo va avea loc, pe 18 februarie, în Sala Sporturilor din Târgovişte. Până la a doua confruntare cu formaţia bucureşteană, CSM va evolua, sâmbătă, în campionat, împotriva lui CS U Cluj, într-un joc ce contează pentru etapa a 17-a a Diviziei A1.

Ionuţ Parghel

View My Stats