Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, foarte aproape de semifinalele Diviziei A1

VOLEI: CSM Târgovişte, foarte aproape de semifinalele Diviziei A1 

CSM Târgovişte are şansa de a scrie o nouă filă de istorie în sportul dâmboviţean. Echipa de lângă Turnul Chindiei poate să-şi asigure mâine după-amiză un loc în semifinalele Campionatului Naţional de volei feminin. Pentru a accede în careul de aşi al Diviziei A1, înainte cu o etapă de încheierea sezonului regulat, trupa lui Dragan Nesic nu trebuie să piardă disputa cu Dinamo Romprest Bucureşti, de pe teren propriu, din runda a 21-a a campionatului.

Împotriva puternicei formaţii din Capitală, voleibalistele de la CSM vor trebui să se concentreze la maximum şi să dea totul pe teren, aşa cum s-a văzut în meciul retur din faza sferturilor de finală, din cadrul Cupei României. În acea partidă, dâmboviţencele au demonstrat că formează un grup puternic, iar la final au trecut de Dinamo, cu scorul de 3-1. Un eventual succes contabilizat în faţa formaţiei alb-roşii va duce CSM-ul să se distanţeze în clasament de adversarul bucureştean, la şapte sau şase puncte, în funcţie de victoria asigurată.

În schimb, dacă se înregistrează o înfrângere în faţa lui Dinamo, atunci formaţia lui Nesic este obligată să câştige în deplasarea de la CSM Lugoj, pentru a reuşi calificarea în semifinale. Dacă va termina pe locul 4 la finalul sezonului regulat, CSM Târgovişte va întâlni, în faza a doua a play-off-ului, echipa care va termina pe primul loc prima fază a campionatului.

Mai mult ca sigur, adversarul echipei dâmboviţene în semifinale va fi Ştiinţa Bacău, liderul la zi al Diviziei A1. Înfruntarea dintre CSM Târgovişte şi Dinamo Bucureşti va avea loc vineri, de la ora 17:45, în Sala Sporturilor, din Târgovişte.

Ionuţ Parghel

View My Stats