Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, out din Cupa României

VOLEI: CSM Târgovişte, out din Cupa României 

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a spus adio Cupei României în această seară. Trupa pregătită de Dragan Nesic a fost eliminată, la capătul unei duble manşe, de Dinamo Bucureşti, în faza sferturilor de finală. Chiar dacă CSM-ul a obţinut o victorie istorică (3-1), în meciul retur, împotriva grupării bucureştene, dâmboviţencele au spus stop competiţiei din cauza înfrângerii cu 3-0, din meciul tur.

Parcursul voleibalistelor de lângă Turnul Chindiei în Cupă s-a oprit la capătul primului set din al doilea joc, pe care Dinamo a reuşit să şi-l adjudece la o diferenţă de două puncte (25-23). Speranţa de calificare a echipei târgoviştene înaintea celui de-al doilea duel cu Dinamo se lega de obţinerea unei victorii cu 3-0, iar apoi câştigarea setului de aur. Cum acest lucru nu s-a mai realizat, pentru CSM Târgovişte a rămas faptul că succesul contabilizat cu Dinamo a fost unul cu gust amar.

Până la înfruntarea cu formaţia din Capitală, trupa lui Nesic a trecut de Unic Piatra Neamţ, în faza I a competiţiei. După eliminarea din Cupă, CSM Târgovişte se va axa în totalitate numai pe meciurile din campionat, acolo unde şi-a propus accederea Final Four.

CSM Târgovişte – Dinamo Bucureşti 3-1 (23-25, 26-24, 25-20, 25-22)

CSM Târgovişte: S. Klisura, L. Arslanbekova, G. Rucker, D. Calotă, A. Trică, B. Moldovan, S. Cebic. Antrenor: Dragan Nesic

Ionuţ Parghel

View My Stats