Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte a dezamăgit crunt în „Cetatea banilor”

VOLEI: CSM Târgovişte a dezamăgit crunt în „Cetatea banilor” 

Eliminarea din Cupa României a produs un adevărat scurtcircuit în rândul echipei de volei feminin CSM Târgovişte. La doar două zile distanţă de părăsirea competiţiei KO, formaţia pregătită de Dragan Nesic a fost îngenuncheată în plin campionat.

În deplasarea de la Craiova, din etapa a 18-a a Diviziei A1, echipa târgovişteană a cedat neaşteptat împotriva echipei din localitate, SCM U, cu scorul de 3-2 (25-18, 18-25, 16-25, 35-33, 15-7).

Voleibalistele de la CSM au avut parte în „Cetatea banilor” de cel mai slab joc din actualul sezon, dar în acelaşi timp şi de o înfrângere ruşinoasă. În disputa cu penultima clasată, echipa lui Nesic a terminat duelul cu oltencele la pâmânt, după ce-l începuse tot într-o notă negativă. Singurele momente mai bune ale dâmboviţencelor în partida de la Craiova au fost în seturile doi şi trei, când şi le-au adjudecat la diferenţe de şapte şi nouă puncte.

După pierderea jocului cu SCM U, echipa târgovişteană a ajuns la a patra înfrângere stagională. Pentru a putea pătrunde în Final Four, CSM Târgovişte nu trebuie să mai facă paşi greşiţi în ultimele patru etape ale sezonului regulat.

Ionuţ Parghel

View My Stats