Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, ciuruită de campioană

VOLEI: CSM Târgovişte, ciuruită de campioană 

CSM Târgovişte a suferit în această după-amiază o nouă înfrângere în campionat, după ce a fost învinsă de Ştiinţa Bacău, cu scorul de 3-0. Împotriva campioanei en-titre, gruparea dâmboviţeană nu a avut prea multe de spus, chiar dacă meciul a avut loc în Sala Sporturilor, din Târgovişte.

Panta descendentă pe care o traversează elevele lui Dragan Nesic a împins CSM-ul să piardă înfruntarea cu liderul Diviziei A1 în doar trei seturi. Singura replică mai tăioasă oferită de Diana Calotă et comp. în disputa cu moldovencele a fost în setul al treilea, care a fost pierdut la două puncte diferenţă (26-28). În schimb, în primele două, Ştiinţa a mărşăluit pe teren şi le-a adjudecat cu 25-21 şi 25-14.

În partida cu Bacău, Nesic a folosit o formulă de echipă alcătuită din S. Klisura, D. Calotă, L. Arslanbekoca, A. Trică, B. Moldovan, S. Cebic, iar pe parcursul jocului a mai fost aruncată în luptă şi S. Marian. Pentru CSM, eşecul cu liderul băcăuan a fost al doilea consecutiv şi al cincilea din campionat.

În etapa a 20-a a Diviziei A1, echipa târgovişteană va înfrunta, în deplasare, pe Penicilina Iaşi.

Ionuţ Parghel

View My Stats