Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VIDEO: VIAȚĂ LA ORAȘ! Găeștenii înoată prin noroaie tot așteptând canalizarea

VIDEO: VIAȚĂ LA ORAȘ! Găeștenii înoată prin noroaie tot așteptând canalizarea 

Dâmbovița a fost, în anul 2010, pe primul loc în țară, reușind să obțină cea mai mare finanțare europeană nerambursabilă pentru extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată. Europa ne-a dat 140 de milioane de euro să refacem rețelele de apă și canalizare din Târgoviște, Moreni, Găești, Pucioasa, Titu și Fieni.

La doi ani de la această performanță, județul Dâmbovița este din nou pe primul loc. De data asta, în sens negativ! Cel puțin în ceea ce privește contractele de execuție a lucrărilor în orașele Titu și Găești. Astăzi, pătrundem, stimați telespectatori, în culisele afacerii de la Găești. Ce s-a vrut, ce s-a făcut și ce-a ieșit până la urmă. Pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare din orașul Găești s-au alocat peste 6 milioane de euro.

Totul a început frumos. Ca orice poveste ce ține de tranziția noastră nesfârșită spre capitalism. Cu emoții, fast, optimism, chef de muncă și mulți bani. Era 11 ianuarie 2012 când în sala de ședințe a Primăriei Găești s-a semnat contractul de execuție. Reprezentanții asociației de firme care a câștigat licitația promiteau că vor termina lucrările cu mult mai repede decât termenul impus de beneficiar, respectiv Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

View My Stats