Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » VIDEO: Deputatul PNL Cezar Preda nu crede în Guvernul Viorica Dăncilă

VIDEO: Deputatul PNL Cezar Preda nu crede în Guvernul Viorica Dăncilă 

Cezar Preda, deputat PNL de Dâmboviţa, este total nemulţumit de modul în care a fost construit Guvernul Viorica Dăncilă. Spune demnitarul că mulţi miniştri au lacune mari în ceea ce priveşte competenţele.

Preda a adus critici dure ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă, cu privire la modul în care s-a prezentat. De asemenea, spune deputatul PNL, Valentin Popa, de la Educaţie, nu avea ce să caute într-o astfel de funcţie.

„Să le dea Dumnezeu să facă treabă, dar, după părerea mea, ce au promis nu va rezista. Mă întorc la Ministerul Muncii şi vă întreb şi pe dumneavoastră şi pe cetăţenii judeţului Dâmboviţa, unde sunt creşterile de salarii? Vom continua cu minciunile, cu ordinile primite de la domnul Dragnea şi lucrul acesta nu va fi de bun augur pentru România”, susţine Cezar Preda.

Deputatul PNL nu este de acord nici cu eliminarea Serviciului de Protecţie şi Pază din schema de securitate a demnitarilor din guvern.

„Eu vă spun un lucru. În momentul în care accepţi o demnitate la cel mai înalt nivel în România, atunci când faci parte din CSAT, nu mai ai propriile tale dorinţe. Faptul că cineva îţi asigură paza şi protecţia, te urmăreşte, îţi asumi acest lucru, este normal. Poţi fi otrăvit, poţi fi şantajat, ţi se pot fura documente. Văd că aceste lucruri nu contează”, spune deputatul PNL.

VIDEO

View My Stats