Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » VIDEO: Deputatul Cezar Preda priveşte cu reţinere dezvăluirile colonelului Dragomir

VIDEO: Deputatul Cezar Preda priveşte cu reţinere dezvăluirile colonelului Dragomir 

Deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda, membru în Comisia de Control SRI, este circumspect în ceea ce priveşte declaraţiile făcute în faţa acestei structuri parlamentare de fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir. Spune demnitarul că nu poate să tragă o concluzie pertinentă visavi de ce este adevăr şi ce este speculaţie în dezvăluirile colonelului SRI.

„Domnul Dragomir este specialist în manipulare, ca să ştiţi. Specialist cu acte! În ceea ce priveşte conţinutul declaraţiilor domniei sale, pot spune că nu mi-au oferit posibilitatea de a-i face profilul, de a vedea cine este cu adevărat. Oamenii din servicii sunt oameni greu de pipăit”, a afirmat Cezar Preda.

Deputatul PNL consideră că, în momentul de faţă, se pune o mare presiune pe Laura Codruţa Kovesi, procurorul şef DNA.

„Din 1000 de corupţi din România, 10 au canale media, au averi şi sunt în instanţe, cu procesele pe fond sau în diferite stadii de judecată. Ei fac acum tot ceea ce depinde de ei să-şi pregătească apărarea. Şi atunci apare un domn Dragomir, un domn ziarist, un domn parlamentar sau fost parlamentar şi construiesc un proiect. Domnul Dragomir cred că este parte dintr-un proiect”, a mai precizat demnitarul.

Cezar Preda crede că totul se derulează ca într-un joc intersant, manipulator, căutându-se pentru plasarea unor dezvăluiri tocmai comisiile care nu pot lămuri nimic.

„E un stil. Mă duc la Comisia de Control SRI şi îi dau acolo ce cred eu, chestii de fineţe”, a mărturisit Preda.

Mai spune deputatul PNL că, imediat ce dai lucrurile pe faţă, imediat ce îţi exprimi opinia în legătură cu un caz, cu o situaţie, eşti atacat, considerat om al serviciilor.

VIDEO

View My Stats