Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 18, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Victorioşii şi Micile Vedete, la sfat cu bătrânul Ion Savu, în direct la televiziune

Victorioşii şi Micile Vedete, la sfat cu bătrânul Ion Savu, în direct la televiziune 

Ediţia de duminică, 6 februarie 2011, a emisiunii „Clubul Victorioşilor” de la Columna TV a fost una cu totul şi cu totul specială. În primul rând prin prisma faptului că în platou s-au aflat pe lângă micii artişti dâmboviţeni şi componenţi ai Grupului naţional Şcoala Micilor Vedete – Clubul Victorioşilor sosiţi din : Botoşani, Neamţ, Ialomiţa şi municipiul Bucureşti şi participanţi la „Tabăra Mini-Vedetelor”. Astfel, Târgoviştea a devenit o adevărată capitală a artei tinere din România.

Elementul de surpriză absolută l-a constituit prezenţa în platou a domnului Ion D. Savu din Lucieni. Domnia-sa împlineşte zilele acestea minunata vârstă de 100 de ani şi a acceptat invitaţia realizatorilor emisiunii să marcheze acest eveniment în mijlocul copiilor şi adolescenţilor de la „Clubul Victorioşilor. A primit din partea gazdelor o „Diplomă de Centenar” şi un dublu-album „Prin copii mergi mai departe”.

Gheorghe Mocănescu, primarul comunei Lucieni i-a oferit în numele său, al Consiliului Local şi al Primăriei Lucieni un trofeu, o diplomă, un buchet de flori, o consistentă sumă de bani şi un tort excepţional cu inscripţia „100 de ani”.

Ion D. Savu este veteran de război, are 7 copii, 23 de nepoţi şi 28 strănepoţi, familia sa însumând în total, cu gineri şi nurori un număr de 84 de persoane. Nea Ion „centenarul” le-a dat sfaturi utile copiilor şi adolescenţilor care au ţinut să îi cânte un sincer „Mulţi ani trăiască!” şi i-au făcut urări de viaţă şi mai lungă.
  
Micii artişti de la „Şcoala Micilor Vedete” şi „Clubul Victorioşilor” se pregătesc pentru turneul cu spectacolul   „Primăvara suntem noi!” în mai multe oraşe din ţară şi pentru două show-uri la vară la „Disneyland” Paris.

View My Stats