Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » RELIGIE-CULTURĂ » Vezi aici cu ce spectacole ne putem delecta la Teatrul Municipal

Vezi aici cu ce spectacole ne putem delecta la Teatrul Municipal 

Week-end-ul începe la Teatrul Municipal cu o premieră dedicată celor mici la care, bineînţeles, sunt invitaţi şi părinţii şi bunicii. Spectacolele pentru adulţi îşi aşteaptă, de asemenea, spectatorii care, sperăm, se vor bucura de întâlnirea cu texte de referinţă ale teatrului şi cu actorii târgovişteni.

SPECTACOLE PENTRU COPII
VINERI, 05 OCTOMBRIE, ORA 11.00 – Sala Tony Bulandra
LAMPA LUI ALADDIN
PREMIERĂ
Regia si scenariul: Gabriel Apostol
O frumoasă poveste orientală cu duhuri, covoare zburătoare şi lămpi fermecate, ce îi va purta pe cei mici într-o lume de care, poate, nu au aflat încă.
Din distribuţie fac parte Costin Butăroiu, Ionuţ Constantinescu, Ştefan Ştefănescu, Ana Maria Puşcălău, Mihaela Brebinaru şi Mihai Bălăceanu.
Scenografia spectacolului este semnată de Oltea-Clara Daranga.

SALA STUDIO
VINERI, 05 OCTOMBRIE, ORA 19.00
MATRIOŞCA
de Tuncer Cucenoglu
Regia: Cătălin Chirilă
cu: Antonia Ionescu Micu si Liviu Cheloiu
Matriosca este o comedie contemporană in două personaje, o poveste de dragoste incitantă ce are ca subiect gelozia amantei. Tuncer Cucenoglu este unul dintre cei mai cunoscuţi dramaturgi turci, textele sale fiind transformate în spectacole de peste 30 de companii europene de teatru. Pentru coloana sonora a spectacolului, regizorul a ales piesa “Cântec de dragoste” a trupei Zob.
SALA TONY BULANDRA
SAMBATA, 06 OCTOMBRIE, ORA 19.00
UNCHIUL VANEA de A. P. Cehov, regia: Sorin Militaru
Cu: Bogdan  Farcaş, Cătălin  Babliuc, Antonia Ionescu Micu / Cosmina  Lirca, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă / Dana Stîngă, Sorin Şaguna, Maria Nicola şi Ilie Ghergu.
O dramă melancolică rusească, în care „personajele îşi „îmbracă” viaţa pe dos. Iar atunci când încep să bage de seamă eroarea, nu fac nimic ca s-o-ndrepte. Se strâng la un loc pe câte o moşioară idilică ori în salonaşul vreunui conac de provincie unde beau ceai sau/şi vodcă şi încep să-şi plângă de milă.

DUMINICĂ, 07 OCTOMBRIE, ORA 19.00
PAPARAZZI sau Cronica unui rasarit de soare avortat
de Matei Visniec
Regia: Eva Patko
cu: Mircea Silaghi, Sebastian Balasoiu, Costin Cambir, Radu Câmpean, Delia Lazăr, Stefan Stefănescu, Marin Grigore, Cosmina Lirca, Antonia Ionescu Micu, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă, Cătălin Babliuc, Miruna Vâju, Maria Nicola şi Daniela Stîngă.
Referitor la această piesă, Matei Vişniec scria: Am scris această piesă marcat de o imagine şi pe fondul unei intrebări: se poate vorbi, in zilele noastre, in mod serios, despre sfârşitul lumii? In orice caz, subiectul nu este prea abordat, nici in glumă si nici in serios, şi tocmai de aceea el m-a incitat. Şi totusi… este limpede că planeta aceasta nu ne va suporta la infinit, mai ales in ritmul in care omul o distruge.

Preţul unui bilet întreg este de 10 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 5 lei.

View My Stats