Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VEZI AICI CE SUME VA PRIMI JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! Proiectul de buget ne alocă 8.283 de mii de lei pentru drumurile județene și comunale

VEZI AICI CE SUME VA PRIMI JUDEȚUL DÂMBOVIȚA! Proiectul de buget ne alocă 8.283 de mii de lei pentru drumurile județene și comunale 

Proiectul de buget este în dezbatere și chiar a provocat numeroase discuții, între care și aceea că parlamentarii USL au interzis la amendamente.

Dacă legea va trece în actuala formă, județul nostru va primi 8.283 de mii de lei pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale în anul 2013 și 56.701 de mii de lei pentru echilibrarea bugetelor locale.

Celelalte sume prevăzute pentru județul Dâmbovița sunt împărțite pe trimestre după cum urmează:

Trimestrul I

– 41.100 de mii de lei, pentru susținerea sistemului de protecție a copilului; pentru susținerea centrelor de asistență socială a persoanelor cu handicap; pentru învățământul special și centrele județene de resurse și asistență educațională; dar și pentru acoperirea hotărârilor judecătorești pentru plata salariilor învățământului special și a centrelor județene de resurse și asistență educațională.

– 244.287 de mii de lei pentru finațarea de bază a unităților de învățământ preuniversitar de stat; pentru salarii, sporuri, indemnizații și alte drepturi salariale în bani stabilite prin lege, precum și contribuțiile aferente acestora; cheltuieli prevăzute la art. 104, alin. 2, lit. b – e din Legea Educației Naționale nr. 1/2011; hotărâri judecătorești pentru plata salariilor în unitățile de învățământ preuniversitar de stat; despturile asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare.

Trimestrul II

– 41.395 de mii de lei, pentru susținerea sistemului de protecție a copilului; pentru susținerea centrelor de asistență socială a persoanelor cu handicap; pentru învățământul special și centrele județene de resurse și asistență educațională; dar și pentru acoperirea hotărârilor judecătorești pentru plata salariilor învățământului special și a centrelor județene de resurse și asistență educațională.

– 258.404 de mii de lei pentru finațarea de bază a unităților de învățământ preuniversitar de stat; pentru salarii, sporuri, indemnizații și alte drepturi salariale în bani stabilite prin lege, precum și contribuțiile aferente acestora; cheltuieli prevăzute la art. 104, alin. 2, lit. b – e din Legea Educației Naționale nr. 1/2011; hotărâri judecătorești pentru plata salariilor în unitățile de învățământ preuniversitar de stat; despturile asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare.

Trimestrul III

– 41.583 de mii de lei, pentru susținerea sistemului de protecție a copilului; pentru susținerea centrelor de asistență socială a persoanelor cu handicap; pentru învățământul special și centrele județene de resurse și asistență educațională; dar și pentru acoperirea hotărârilor judecătorești pentru plata salariilor învățământului special și a centrelor județene de resurse și asistență educațională.

– 264.769 de mii de lei pentru finațarea de bază a unităților de învățământ preuniversitar de stat; pentru salarii, sporuri, indemnizații și alte drepturi salariale în bani stabilite prin lege, precum și contribuțiile aferente acestora; cheltuieli prevăzute la art. 104, alin. 2, lit. b – e din Legea Educației Naționale nr. 1/2011; hotărâri judecătorești pentru plata salariilor în unitățile de învățământ preuniversitar de stat; despturile asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare.

Trimestrul IV

– 41.911 de mii de lei, pentru susținerea sistemului de protecție a copilului; pentru susținerea centrelor de asistență socială a persoanelor cu handicap; pentru învățământul special și centrele județene de resurse și asistență educațională; dar și pentru acoperirea hotărârilor judecătorești pentru plata salariilor învățământului special și a centrelor județene de resurse și asistență educațională.

– 276.563 de mii de lei pentru finațarea de bază a unităților de învățământ preuniversitar de stat; pentru salarii, sporuri, indemnizații și alte drepturi salariale în bani stabilite prin lege, precum și contribuțiile aferente acestora; cheltuieli prevăzute la art. 104, alin. 2, lit. b – e din Legea Educației Naționale nr. 1/2011; hotărâri judecătorești pentru plata salariilor în unitățile de învățământ preuniversitar de stat; despturile asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare.

View My Stats