Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » VERDE PENTRU SCHIMBAREA DIRECTORULUI PARCULUI INDUSTRIAL PRIBOIU! Adrian Țuțuianu a fost foarte dur cu acesta: ”Domnule Stănescu, ești paralel”

VERDE PENTRU SCHIMBAREA DIRECTORULUI PARCULUI INDUSTRIAL PRIBOIU! Adrian Țuțuianu a fost foarte dur cu acesta: ”Domnule Stănescu, ești paralel” 

De foarte multă vreme, președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Adrian Țuțuianu și-a arătat nemulțumirea față de directorul Parcului Industrial Priboiu, Ovidiu Stănescu, pe care l-a amenințat de mai multe ori că-l schimbă din funcție.

Ei bine, ieri, consilierii județeni au avizat favorabil proiectul de hotărâre privind mandatarea reprezentanților Adunării Generale a Acționarilor pentru revocarea și numirea interimară a directorului general al SC Parc Industrial Priboiu SA.

Adrian Țuțuianu l-a taxat și în ședința Consiliului Județean pe directorul Parcului, căruia i s-a adresat extrem de dur: ”Domnule Stănescu, ești paralel! Nici azi nu pricepi de ce ai fost pus acolo. Ai 17 hectare de teren neutilizate de niciun fel, nu ai lumină, nu ai internet, dar ai plătit pază de multe miliarde”.

Imediat, liderul grupului PDL din Consiliul Județean a sărit în apărarea directorului Stănescu, pe care nu-l consideră vinovat de pierderile de la Parcul Industrial Priboiu.

”Domnule președinte, ce așteptări aveți dumneavoastră de la o investiție cu bani europeni pusă tocmai la Priboiu. Este foarte greu să găsești oportunități de afaceri acolo. Cât privește paza, nu ar trebui să-l întrebați pe domnul director câți bani a plătit pentru acest serviciu, ci câți paznici îl obligă legea să aibă, iar la un calcul simplu vedeați că nu a plătit banii degeaba sau că așa a vrut”.

Una peste alta, dincolo de contre, hotărârea privind schimbarea directorului Stănescu s-a votat, așa că nu mai este decât o chestiune de timp până când acesta va fi înlăturat.

View My Stats