Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Vânzătorii ambulanţi, luaţi la bani mărunţi de jandarmi

Vânzătorii ambulanţi, luaţi la bani mărunţi de jandarmi 

Astăzi, 27 iulie a.c., un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale a surprins în parcarea unui complex comercial din municipiul Târgovişte trei persoane care abordau trecătorii pentru a le comercializa telefoane mobile inscripţionate cu o marcă cunoscută.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate s-a stabilit că B.Ionel, C.Vasile şi S.Vasile intenţionau să comercializeze trei telefoane mobile ca fiind originale contra unor sume de bani cuprinse între 150 şi 300 de lei, ştiind că aparatele sunt contrafăcute. Jandarmii le-au întocmit autorilor actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale

Marţi, 26 iulie a.c., o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat pe bld. Unirii din municipiul Târgovişte, în faţa unui grup şcolar, o persoană care aborda trecătorii pentru a le oferi spre vânzare diferite obiecte la preţuri modice.

În urma verificărilor  efectuate de către jandarmi  s-a  stabilit  că N.Florin în vârstă de 36 de ani, comercializa ambulant produsele respective, fără a putea justifica provenienţa acestora.

Marfa  a  fost ridicată, pe bază de proces – verbal în vederea confiscării şi a  fost aplicată o  amendă contravenţională în cuantum de 1000 lei, pentru efectuarea de acte sau fapte de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu este dovedită.

Sursa: IJJ Dâmboviţa

View My Stats