Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 15, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UPDATE: Scandalul Oprea-Ţuţuianu amână adoptarea bugetului CJ Dâmboviţa

UPDATE: Scandalul Oprea-Ţuţuianu amână adoptarea bugetului CJ Dâmboviţa 

Alexandru Oprea rămâne preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, însă va lucra de acum încolo cu sabia excluderii deasupra capului! Este ceea ce a hotărât aseară Biroul Permanent Judeţean al PSD Dâmboviţa, ca soluţie de stingere a conflictului apărut între preşedintele partidului – Adrian Ţuţuianu şi Alexandru Oprea. Membrii BPJ i-au aplicat fostului secretar general executiv al PSD Dâmboviţa cea mai dură sancţiune, înaintea excluderii, respectiv suspendarea din partid pentru 12 luni.

„Rămânerea în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean este condiţionată de modul în care va asigura punerea în aplicare a programului politic şi administrativ cu care PSD a câştigat alegerile, dar şi de relaţionarea corectă cu reprezentanţii administraţiei publice locale. De asemenea, s-a hotărât ca, în cazul în care se vor mai constata derapaje de la aceste deziderate, să se procedeze la excluderea din partid, ceea ce va atrage pierderea calităţii de consilier judeţean şi, pe cale de consecinţă, şi a calităţii de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Cred că, încă o dată, am dat dovadă de maturitate şi responsabilitate politică, de chibzuinţă, trăgând în acelaşi timp un semn al de alarmă pentru toţi aceia care au alte preocupări, ce nu vizează îndeplinirea angajamentelor pe care ni le-am asumat în momentul în care am câştigat alegerile. Orice derapaj de la bunul mers al lucrurilor va fi sancţionat imediat, în acord cu prevederile din statutul partidului, iar cine consideră că nu poate să se angajeze la această muncă de echipă este liber să se retragă, astfel încât să putem duce la bun sfârşit ceea ce am promis şi ceea ce dorim şi putem să realizăm pentru dâmboviţeni şi pentru români, în general”, a anunţat senatorul Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa.

Chiar dacă a fost stins într-o săptămână, scandalul iscat între Adrian Ţuţuianu şi Alexandru Oprea are efect asupra momentului adoptării bugetului Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Social-democraţii au hotărât aseară să amâne sedinţa forului legislativ judeţean de săptămnâna viitoare pentru a discuta priorităţile judeţului şi, în raport de acestea, să fie refăcută construcţia bugetară pentru anul în curs. Asta în condiţiile în care s-a depăşit deja prima jumătate a lunii martie!

View My Stats