Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 15, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » UPDATE: Poliţişti cercetaţi pentru purtare abuzivă în cazul scandalului de la UPU Dâmboviţa

UPDATE: Poliţişti cercetaţi pentru purtare abuzivă în cazul scandalului de la UPU Dâmboviţa 

În acest weekend, a fost din nou scandal la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte, iar publicaţia noastră, www.incomod-media.ro, a prezentat în exclusivitate imaginile video din timpul intervenţiei poliţiştilor chemaţi să aplaneze conflictul. Din păcate, stilul de lucru al acestora a creat şi mai multă agitaţie. Filmul a fost vizionat şi de poliţiştii de la Biroul Control Intern din cadrul IPJ Dâmboviţa, care s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „purtare abuzivă”.

CITEŞTE ŞI: Scandal la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte

„Totodată, se efectuează verificări cu privire la respectarea procedurilor de lucru de către polițiști, în asemenea situații. Intervenția organelor de poliție s-a impus ca urmare a faptului că, în ziua de 25 martie a.c., în jurul orei 22.15, Poliția Municipiului Târgoviște a fost sesizată telefonic de personalul medical care deservește Secția UPU a Spitalului Județean Târgoviște că un bărbat tulbură ordinea și liniștea publică prin strigăte, țipete, cuvinte și expresii vulgare”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Dâmboviţa.

Până în prezent, nicio persoană nu a depus sesizare în legătură cu acest incident.

VIDEO

View My Stats