Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » UNPR se luptă cu gazetarii şi cu… gramatica

UNPR se luptă cu gazetarii şi cu… gramatica 

Conducerea UNPR Dâmboviţa îşi permite, în spatele semnăturii «Biroul de Presă», să-i ia la bani mărunţi pe ziariştii dâmboviţeni care, spun domnii politicieni, ar fi interpretat eronat un comunicat de presă, trăgând concluzia că Cezar Frăţilă a fost înlăturat de la conducerea Organizaţiei Municipale a UNPR.

Păi, să ne fie cu iertare, dar dumnealor ar trebui să se uite mai degrabă în propria ogradă, fiindcă acolo este… buba. Dacă vor acurateţe, trebuie să fie atenţi ce scriu. Comunicatele de presă remise de UNPR spre redacţiile media sunt jalnice. Pe lângă faptul că informaţiile transmise lasă loc interpretărilor întrucât sunt ambigue, comunicatele de presă ale UNPR sunt pline şi de greşeli gramaticale.

Spre exemplificare, publicăm integral ultima informare transmisă presei.

„Biroul Politic Permanent Judetean Dambovita a constatat cu stupoare interpretarile din partea unor reprezentanti ai presei dambovitene cu privire la comunicatul de presa al UNPR Dambovita din data de 06.09.2012 prin care sa anuntat masurile organizatorice vizand organizatia UNPR Targoviste.

Sunt profund contrariat ca, in urma unui comunicat de presa care vizau strict masuri pentru imbunatatirea si eficientizarea activitatii organizatiei UNPR Targoviste s-a interpretat in mod cu totul si cu totul eronat ca aceste masuri l-ar viza pe presedintele organizatiei UNPR Targoviste – Cezar Fratila. Acest comunicat a fost transmis ca urmare a evaluarilor facute de Biroul Politic Permanent Municipal UNPR Targoviste. Aceste evaluari au avut ca tinte parsoane din Biroul Politic Permanent Municipal Targoviste care nu au avut performante.

Fata de aceste considerente Biroul Politic Permanent Municipal Targoviste s-a retras numeric prin renuntarea a noua persoane care si-au schimbat domiciliul sau nu au avut performantele asumate in sedintele de analiza ale partidului.

Am hotarat, impreuna cu Biroul Politic Permanent Judetean, ca locurile ramase vacante sa fie responsabilizate atat din membrii Biroului Politic Permanent Judetean, al caror domiciliu se afla in Targoviste, cat si din Biroul Politic Permanent Municipal Targoviste, pentru care s-au stabilit responsabilitati pentru urmatoarea perioada, astfel incat sa imbunatatim performanta, eficientizarea si comunicarea la nivelul organizatiei municipale.

Prin aceste masuri eliminam orice suspiciune sau tentativa de destabilizare a organizatiei municipale si pastrarea principiilor fundamentale ale UNPR pe care le-am promovat din 01.05.2010.

Facem un apel public catre toate mijloacele mass media pentru informarea corecta a opiniei publice.

Singura sursa de informatii credibile este biroul de presa a UNPR Dambovita. Acele asa zise surse din cadrul UNPR nu sunt legitime si pun la dispozitii informatii eronate, interesul vadit al destabilizarii noastre si partenerilor nostrii de alianta politica.

Resping intrun tot ideea ca presedintele organizatiei municipale Targoviste d-l Cezar Fratila ar fi fost demis sau marginalizat.

Declar tuturor celor care vor sa isi atinga alte scopuri in afara de principiile UNPR ca presedintele organizatiei municipale Targoviste, este prietenul pe care l-am primit, numit si il consider un partener de lupta, ne v-om ajuta reciproc in constructia segmentului social de centru stanga si a USL.

Va reamintesc ca suntem parte integranta a USL si v-om lupta pentru principii de centru stanga si v-om depune tot efortul pentru unitatea principiilor care stau la baza ACS si USL.

„Jos ghearele murdare de pe organizatia UNPR Dambovita”.

BIROUL DE PRESA UNPR DAMBOVITA

Dacă tragem concluzia că acest comunicat exprimă punctul de vedere al preşedintelui Marian Radu, întrucât este redactat la singular, greşim? Cum ne răspunde Biroul de presă UNPR Dâmboviţa? 

View My Stats