Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » UN DÂMBOVIȚEAN DIN FINTA FURA CRUCILE DIN CIMITIRELE PRAHOVENE! Hoțul a fost prins de polițiști, iar instanța l-a obligat să nu mai părăsească localitatea de domiciliu

UN DÂMBOVIȚEAN DIN FINTA FURA CRUCILE DIN CIMITIRELE PRAHOVENE! Hoțul a fost prins de polițiști, iar instanța l-a obligat să nu mai părăsească localitatea de domiciliu 

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Șirna au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o cruce din aluminiu din cimitirul satului Brătești.

În timpul cercetării la fața locului, un alt cetățean a reclamat furtul unei alte cruci din aluminiu, iar în exteriorul cimitirului, lângă gard, polițiștii au mai găsit abandonate trei cruci, tot din aluminiu.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au identificat prncipalul suspect de comiterea faptei, acesta fiind un dâmbovițean domiciliat în comuna Finta.

Față de suspect sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și profanare de morminte, în formă continuată, inițial acesta fiind reținut preventiv pentru 24 de ore.

Ulterior, el a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Sursa: Ziarul Prahova

View My Stats