Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TREBUIE SĂ CITEŞTI ASTA! Cum l-a pedepsit un poliţist din Capitală pe un bătrân care a traversat neregulamentar strada

TREBUIE SĂ CITEŞTI ASTA! Cum l-a pedepsit un poliţist din Capitală pe un bătrân care a traversat neregulamentar strada 

„O lectie de viata la care am asistat astazi de la un … politist (la Tineretului, in Bucuresti). Pur si simplu nu mi-a venit sa cred. Un politist in intersectie il certa pe un batran ca a trecut pe rosu si ii scria o amenda. Dupa vreo 1-2 minute politistului i se face mila si ii spune batranului: „Nu va dau amenda daca repetati dupa mine, cu voce tare: Este periculos sa trec strada pe rosu sau prin locuri nepermise. Am 74 de ani si tin la viata mea, vreau o batranete linistita. Imi promit mie si familiei mele ca voi acorda mai multa atentie acestor lucruri si ca imi voi respecta promisiunea”.

Batranul a inceput sa zambeasca, eu am zambit, la fel si alti trecatori. Politistul a ramas serios si a insistat ca batranul sa repete dupa el, pana la urma batranul a promis (cu jumatate de gura). Mi s-a parut absolut incredibil; l-as clona pe politistul ala…”, a scris Razvan pe Facebook.

Sursa: cancan

View My Stats