Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » TARIFELE TELEFONICE VOR PUTEA FI COMPARATE ONLINE! Aplicaţia va deveni funcţională în prima jumătate a acestui an

TARIFELE TELEFONICE VOR PUTEA FI COMPARATE ONLINE! Aplicaţia va deveni funcţională în prima jumătate a acestui an 

Romanii vor putea accesa pe internet in prima jumatate a acestui an o aplicatie online oficiala care va face o analiza a planurilor tarifare la serviciile de telefonie fixa, mobila si internet si va returna un clasament al celor mai avantajoase planuri tarifare din punct de vedere al pretului, care corespund optiunilor exprimate de utilizator, a anuntat marti autoritatea de reglementare in comunicatii (ANCOM), care a precizat ca a fost finalizat proiectul tehnic co-finantat din fonduri europene nerambursabile pentru realizarea acestei aplicatii. Aplicatia a fost dezvoltata de grupul UTI, care a castigat o licitatie in acest sens.

„Aplicatia online, echipamentele hardware si licentele software au fost livrate catre ANCOM de compania selectionata prin licitatie sa dezvolte aceasta aplicatie cu atingerea tuturor indicatorilor asumati, ceea ce marcheaza finalizarea proiectului ‘Aplicatie online pentru compararea ofertelor de comunicatii destinate utilizatorilor finali.

In perioada urmatoare, furnizorii de servicii de comunicatii electronice vor introduce in baza de date toate ofertele comerciale de telefonie fixa, mobila si acces la internet in banda larga, iar reprezentantii Autoritatii vor verifica si valida datele incarcate in aplicatie. Utilizatorii finali vor putea accesa aplicatia online in prima jumatate a acestui an”, se arata in comunicatul dat de ANCOM.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

View My Stats