TÂRGOVIŞTE: Ristorante Del Ponte, pentru o petrecere de Revelion reuşită!

Îţi doreşti o petrecere reuşită pentru noaptea dintre ani? Alege Ristorante Del Ponte Târgovişte (Aleea Sinaia, nr. 68), care vă pune la dispoziţie un spaţiu generos şi elegant, inaugurat în această vară – Ballroom Del Ponte! Pe masa de Revelion veţi avea numeroase bunătăţi, iar surprizele muzicale sunt semnate de Formaţia Cristal şi de Ileana şi Mihai Pavelescu. Copiii au acces gratuit la locul de joacă!
Primirea oaspeților, în fața restaurantului, se va face cu slănină țărănească, patru porci cu șorici, țuică fiartă, vin fiert, pulpă de porc afumată, brânză oaie, covrigi urdă, cașcaval afumat, carne la garniță, brânză burduf, tobă, ceapă roșie, lebăr, guidem, vinete, babic, zacuscă, caltaboș, icre de casă, jumări, pește afumat, varză murată, ceafă afumată,murături, pâine de casă, mămăligă, piept de porc afumat, ciolan afumat, plăcintă sârbească.
APERITIV: frigăruia de roșii cherry cu mozzarella, mousse brânză de capră, salată de țeșină cu crevete în pară caramelizată, prosciuttope pat de ananas copt, cammembert cu nucă, tartină cu icre de somon, brânză philadelphia cu somon fume în smochină floare, file de piet de rață pe portocală, muschi file pe baby spanac, castravete cu brânză aromată cu verdețuri
PEȘTE: somon file cu mixt de scoici și creveți pe pat de lime și toping de rodie, garnitură de ciuperci champignon
SARMALE: mixt sarmale în foi de viță și foi de varză, smântână trasă în farfurie, mămăligă coaptă, ardei roșu, floare din bacon copt
MIXT: pulpă de rață cu mandarine, mușchiuleț de porc cu unt și merișoare, baby cartofi, varză roșie la cuptor, salată de castraveți murați cu mărar și gheață.
OPEN BAR: espreso lung, espresso scurt, capucino, ceai, coca cola, fanta, santal portocale 1l, sprite, Whisky Glenfidich, Sheridan’s, Cinzano Bianco, Campari Orange, apă minerală – 0.75l, apă plată – 0.75l, vin alb, roșu, rose – Moșia de Tohani.
Preț meniu – 300 de lei/persoană. Locuri limitate! Rezervări la telefon 0725.298.652.