Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 15, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » SUD MUNTENIA: Dosarul Silvian Ciupercă a fost extins şi la Agenţia de Dezvoltare Regională Călăraşi

SUD MUNTENIA: Dosarul Silvian Ciupercă a fost extins şi la Agenţia de Dezvoltare Regională Călăraşi 

Anchetatatori DNA au descins în dimineaţa zilei de miercuri, 29 octombrie, la sediul din Călăraşi al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională, de unde au plecat cu câteva kilograme de documente şi medii de stocare informatică. Procurorii anticorupţie au avut mandate de percheziţie domiciliară şi la reşedinţele directorului general Liviu Muşat şi a directorului adjunct Mariana Vişan, de unde oamenii legii au reţinut documente, laptopuri şi tablete.

Potrivit infomuntenia.ro, în cadrul unei conferinţe de presă organizată după plecarea anchetatorilor, Liviu Muşat a explicat că investigatorii s-au arătat interesaţi de proiectele derulate de anumite microîntreprinderi din judeţul Ialomiţa şi ce rol a avut preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, în modul în care s-a desfăşurat colaborarea cu firmele implicate.

CITEŞTE ŞI: „Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a fost săltat de DNA”

Muşat bănuieşte că vizita procurorilor DNA ar putea avea legătură cu nemulţumirea uneia dintre firmele care trebuie să dea banii înapoi după ce experţii ADR Sud Muntenia au constatat că nu s-au respectat condiţiile de finanţare.

Directorul Muşat a precizat că niciun membru al personalului ori conducerii ADR Sud Muntenia nu este pus sub acuzare.

“Am avut parte, atât eu cât şi colega mea, de un tratament absolut normal, nu am ce să le reproşez, nu ne-au intimidat… La plecarea celor două echipe le-am spus că suntem la dispoziţia lor cu orice fel de informaţii care să ducă la lămurirea dosarului. Vă asigur că în ADR lucrurile merg în condiţii de normalitate. Nu vom face de râs această instituţie şi judeţul nostru”, a spus Liviu Muşat.

Sursa: www.infomuntenia.ro

 

View My Stats