Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » STAU DE DOUĂ LUNI ÎN ŞOMAJ TEHNIC, IAR ACUM NU-ŞI PRIMESC NICI ACESTE DREPTURI! Mechel Târgovişte nu are bani pentru plata salariaţilor

STAU DE DOUĂ LUNI ÎN ŞOMAJ TEHNIC, IAR ACUM NU-ŞI PRIMESC NICI ACESTE DREPTURI! Mechel Târgovişte nu are bani pentru plata salariaţilor 

Cei 2.000 de salariaţi de la Mechel Târgovişte, ţinuţi de mai bine de două luni în şomaj tehnic, nu şi-au primit drepturile aferente lunii februarie. Mai mult decât atât, conducerea a anunţat sindicatul că nu ştie de unde să facă rost de suma necesară pentru plata şomajului tehnic.

În acelaşi timp, se duc pe apa Sâmbetei şi speranţele oamenilor de a reîncepe activitatea pe 5 martie, cum s-a anunţat la începutul acestei săptămâni. De ce? Pentru că pe poarta Combinatului nu a intrat materia primă necesară pentru ca ei să se reîntoarcă la lucru, iar la întrebările pe care le pun nu le răspunde nimeni din conducerea Mechel Târgovişte.

De teamă ca angajaţii să nu se revolte, aşa cum s-a întâmplat la Câmpia Turzii, la Combinat au fost suplimentate forţele de ordine.

View My Stats