Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » SIGURANȚA ELEVILOR, ÎNTRE VORBĂRIE ȘI AȘA-ZISE RESPONSABILITĂȚI ASUMATE! Astăzi, s-a consumat o nouă rundă de discuții

SIGURANȚA ELEVILOR, ÎNTRE VORBĂRIE ȘI AȘA-ZISE RESPONSABILITĂȚI ASUMATE! Astăzi, s-a consumat o nouă rundă de discuții 

Prefectul Victor Sanda s-a întâlnit astăzi cu factorii responsabili din județ care au atribuțiuni în menținerea unui climat sigur în interiorul și în preajma instituțiilor de învățământ.

Discuțiile au fost solicitate de către prefect ca urmare a incidentului nefericit petrecut în centrul Târgoviștei, ziua în amiaza mare, când unui elev de la Colegiul Economic i-a fost tăiat gâtul de către un individ cunoscut ca fiind violent.

Victor Sanda, în toate intervențiile sale de până acum, a recunoscut că dacă instituțiile abilitate în păstrarea ordinii și liniștii publice ar fi acționat mai bine, tragedia nu s-ar fi petrecut.

Și astăzi s-a vorbit mult, s-au asumat niște responsabilități, s-au făcut planuri, strategii etc. Trebuie să vedem rezultatul în plan practic.

Deocamdată, vinovat pentru tragedie este doar criminalul. Nici școala nu are vreo vină și nici celelalte organe plătite să ne apere, Poliție, Poliție Locală, Jandarmerie. Totul intră la… A fost o întâmplare.

View My Stats