Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » ŞI AMENDAT, ŞI CU MARFA CONFISCATĂ! Vânzătorul ambulant de geci a fost sancţionat de jandarmi

ŞI AMENDAT, ŞI CU MARFA CONFISCATĂ! Vânzătorul ambulant de geci a fost sancţionat de jandarmi 

Astăzi, 4 martie a.c., o patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a depistat în zona complexului comercial “Pavcom” din municipiul Târgovişte o persoană care aborda trecătorii pentru a le oferi spre vânzare articole de îmbrăcăminte la preţuri modice.

În urma verificărilor efectuate de către jandarmi s-a stabilit că G.D. în vârstă de 20 ani comercializa ambulant produsele respective, fără a putea justifica provenienţa acestora.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării şi a fost aplicată o amendă contravenţională în cuantum de 1000 lei, pentru vânzarea ambulantă a oricăror mărfuri în alte locuri decât cele autorizate de primării sau prefecturi.

Pentru un plus de siguranţă, jandarmii recomandă cetăţenilor să anunţe cea mai apropiată patrulă de ordine publică dacă sunt abordaţi de necunoscuţi care le oferă spre vânzare diverse produse şi să nu încurajeze astfel de fapte.

Sursa: IJJ Dâmboviţa

View My Stats