Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » ŞI-A OMORÂT NEVASTA ÎN FAŢA COPILULUI DE 4 ANI, APOI S-A SINUCIS! Femeia se întorsese de două zile din Austria, unde fusese la muncă

ŞI-A OMORÂT NEVASTA ÎN FAŢA COPILULUI DE 4 ANI, APOI S-A SINUCIS! Femeia se întorsese de două zile din Austria, unde fusese la muncă 

Potrivit anchetatorilor, o femeie de 32 de ani a fost Înjunghiata cu mai multe lovituri de cutit, de catre sotul sau de 36 de ani, care apoi s-a sinucis.

La aceste fapte a asistat copilul celor doi, in varsta de doar patru ani, care a iesit pe scara blocului de pe strada Topitorilor, din Hunedoara, cu hainele patate de sange spunandu-le vecinilor ca “tati a omorat-o pe mami”, transmite Mediafax.

Vecinii au anuntat imediat Politia prin Serviciul unic de urgenta 112, care au spus ca in cursul diminetii au auzit zgomote din locuinta familiei respective, iar cand au iesit pe hol sa vada ce se intampla l-au gasit pe baietelul de patru ani cu hainele pline de sange, la fata locului sosind in scurt timp o echipa de anchetatori. Primele date arata ca femeia se intorsese de doua zile din Austria, unde fusese la munca.

Potrivit plutonierului Razvan Mihonesc, paramedic in cadrul SMURD, femeia a fost gasita in dormitor, injunghiata cu mai multe lovituri de cutit, iar barbatul a fost descoperit spanzurat de o conducta de gaz pe holul locuintei.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

View My Stats