Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 18, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Şi-a incendiat localul fiindcă i-au făcut cu ochiul cele două miliarde din asigurare!

Şi-a incendiat localul fiindcă i-au făcut cu ochiul cele două miliarde din asigurare! 

Patronul localului din Centrul Vechi devastat de o explozie urmată de incendiu în urmă cu trei săptămâni a fost reţinut în această după-amiază, împreună cu trei prieteni.

Se pare că el este cel care l-a instigat pe un amic să pună foc, atras fiind de despăgubirea de două miliarde de lei pe care ar fi trebui să o primească pe poliţa de asigurare.

„În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au procedat la identificarea autorilor în persoana numiţilor S. C, de 23 de ani, O.I, de 22 de ani, N. I, de 23 de ani, S. F, de 20 de ani şi  I.I, de 18 ani.

N. I, în calitate de administrator al barului „Tasty Cafe”, întrucât intenţiona să încaseze contravaloarea asigurării de 2 miliarde de lei vechi,  a instigat la săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere pe numitul S. F, căruia i-a promis  suma de 5000 de euro, după ce va recupera banii de la societatea de asigurări.

 Acesta din urmă, la rândul său, le-a propus numiţilor S.C, O.I şi I.I, să incendieze barul, contra sumei de 5000 lei.

Patru dintre autori au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, fiind introduşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, se precizează în comunicatul IPJ, remis redacţiei noastre.

View My Stats