Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Show cu maşini gigant lângă Interex

Show cu maşini gigant lângă Interex 

Trupa germană de cascadori va poposi astăzi şi mâine la Târgovişte, în parcarea de lângă magazinul Interex. În premieră la noi în oraş, cele două „monster-truck-uri” Samson şi Godzilla vor strivi sub roţile de câte doi metri înălţime mai multe automobile Dacia. Va fi un show, cum numai pe micul ecran aţi văzut! Germanii sunt unii dintre cei mai apreciaţi cascadori care susţin spectacole de acest gen în Europa.

Trupa este originară din oraşul Nurnberg şi este fondată de cascadorul Alexander Neigert. Acesta şi alţi şapte membri ai familiei s-au specializat în numere spectaculoase, în care maşinile joacă rolurile principale. Se spune despre ei că au transformat maşinile în jucării, iar şofatul în spectacol de circ. Pentru cei opt Neigert, gustul pentru aventură se transmite din tată-n fiu, iar pericolul înseamnă doar o zi de muncă.

Spectacolul va începe de la ora 18:30, va dura 100 de minute şi cuprinde şapte numere de senzaţie. Preţul biletului este 30 de lei pentru copii şi 35 de lei pentru adulţi.

Mircea Robu, reprezentantul în România al Trupei „Alexander Neigert”, garantează că toate cascadoriile sunt reale, fără trucaje. „Este o tradiţie de familie. Cel mai tânăr dintre cascadori are şase ani, iar în trupă sunt şi două domnişoare. Ceea ce fac ei este o adevărată artă, ceva ce vezi numai la televizor, însă acum totul se întâmplă sub ochii publicului”, precizează Robu.

View My Stats