Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » SEMNALUL CITITORULUI: Parcul pentru câini de la Târgoviște nu este corect îngrădit!

SEMNALUL CITITORULUI: Parcul pentru câini de la Târgoviște nu este corect îngrădit! 

Primăria Târgoviște a pus la dispoziția proprietarilor de câini, în Parcul Chindia, pe malul Iazului Morii, un spațiu special unde să-și plimbe patrupedele. Este vorba despre un perimetru îngrădit, astfel încât câinii să se poată juca în voie, iar stăpânii să scape de grija că ar putea să sperie pe cineva. Numai că, ne semnalează un cititor al ziarului nostru, lucrarea are câteva scăpări, care, dacă nu vor fi remediate rapid, vor face ca investiția să fie inutilă!

În primul rând, gardul împrejmuitor permite câinilor să iasă! „Atât la capetele acestuia cât și la mijloc, există spațiu suficient cât să treacă lejer un câine periculos și să atace orice îi stă în cale… Rugăm administratorul proiectului să ia măsurile necesare pentru închiderea corectă a spațiului”. În al doilea rând, se pare că se impune și un sistem de supraveghere video, întrucât sunt proprietari care aduc la plimbare câini periculoși fără să le pună botniță sau măcar să-i țină în lesă.

parc caini targoviste 2

View My Stats