Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 18, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » Semnale dinspre PNL: Primăria Târgovişte, certată cu presa şi în prag de sărbători

Semnale dinspre PNL: Primăria Târgovişte, certată cu presa şi în prag de sărbători 

Organizaţia municipală a femeilor liberale, condusă de profesoara Maria Cristea, acuză administraţia publică locală că a instaurat dictatura şi teroarea în rândul angajaţilor instituţiilor subordonate Primăriei Târgovişte. „La 21 de ani după Revoluţia din decembrie 1989, românul estre din nou stăpânit de frică. Se teme că îşi pierde locul de muncă”, crede Maria Cristea.

Femeile liberale au avut surpriza, când au mers cu pachete la Căminul de Bătrâni Sfânta Elena din municipiu, să contate că presei îi este interzis accesul în instituţie. „Mesajul nostru era unul pur umanitar şi de a arăta că gestul nostru ar putea fi multiplicat. Sub motivul unei circulare, nu s-a permis accesul presei în interior. Noi nu intram acolo să facem rău. Era vorba despre un gest uman şi atâta tot. Constat că este deja în obiceiul Primăriei Târgovişte de a îngrădi accesul presei la evenimente de natură pur umană.

Până la urmă, noi, femeile liberale, ne-am atins scopul, acela de a sta de vorbă cu bătrânii şi de a le afla păsurile. Este bine să dăm un semnal de alarmă celor care se află la conducere, că nu se pot juca la infinit cu lipsurile, cu aşteptările oamenilor”, ne-a declarat Maria Cristea.

View My Stats