Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ȘEDINȚELE COLEGIULUI PREFECTURAL SUNT… ȘEZĂTORI LITERARE! Declarația aparține prefectului Victor Sanda, care vrea de acum încolo interactivitate

ȘEDINȚELE COLEGIULUI PREFECTURAL SUNT… ȘEZĂTORI LITERARE! Declarația aparține prefectului Victor Sanda, care vrea de acum încolo interactivitate 

Prefectul Victor Sanda i-a dojenit astăzi pe șefii de la Deconcentrate. Reprezentantul Guvernului în teritoriu este nemulțumit de faptul că ședințele de colegiu prefectural seamănă mai mult cu niște dări de seamă, cu șezătorile literare. Se prezintă niște rapoarte pur teoretice, reci despre activitatea funcționarilor din instituții și cam atât.

Victor Sanda vrea interactivitate, angajarea unor discuții pe temele abordate, căutarea unor soluții de rezolvare a unor probleme.

Prefectul crede că acest județ are nevoie de mai mult pentru a se ridica din anonimat. Victor Sanda a spus că autoritățile trebuie să fie mai aproape de cetățeni, de necazurile lor.

Reprezentanții presei au fost invitați de prefect să pună întrebări, să intervină atunci când simt că este nevoie de clarificări.

View My Stats