Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ŞEDINŢĂ: S-a căzut la pace în Consiliul Judeţean Dâmboviţa! Buget contra apartamente?

ŞEDINŢĂ: S-a căzut la pace în Consiliul Judeţean Dâmboviţa! Buget contra apartamente? 

Liberalii vor vota astăzi proiectul de hotărâre privind transmiterea a 10 apartamente cu destinaţia locuinţe de serviciu din domeniul public al judeţului Dâmboviţa şi din administrarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa în domeniul public al statului. Se pare că liberalii au ajuns la gânduri mai bune, fiindcă li s-a promis o repartiţie echitabilă a fondurilor către primăriile conduse de edili PNL.

CITEŞTE ŞI: Consilierii judeţeni PNL pun în pericol proiecte de 60 d emilioane de euro!

În şedinţa de astăzi, primul punct pe ordinea de zi este proiectul cu apartamentele, iar la punctul trei vine cel privind repartizarea unor sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată şi din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale ale comunelor, oraşelor şi municipiilor, pe anul 2017 şi estimări 2018-2020.

CITEŞTE ŞI: Preşedintele CJ Dâmboviţa depune plângeri penale împotriva consilierilor judeţeni PNL

Administraţia PSD a gândit ingenios, nu a trecut primul spre dezbatere şi aprobare acest proiect probabil pentru a-şi lua o marjă de siguranţă în legătură cu votul pe care or să-l dea aleşii PNL pentru apartamente. Aşadar, s-a căzut la pace! Alexandru Oprea, preşedintele Consiluiului Judeţean Dâmboviţa nu va mai fi nevoit să-i reclame penal pe consilierii liberali pentru abuz în serviciu!

View My Stats