Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 23, 2024
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » ŞCOLILE DIN ROMÂNIA SUNT AŞTEPTATE SĂ SE ÎNSCRIE ÎN REŢEAUA INTERNAŢIONALĂ ACES! Termenul-limită este 30 aprilie

ŞCOLILE DIN ROMÂNIA SUNT AŞTEPTATE SĂ SE ÎNSCRIE ÎN REŢEAUA INTERNAŢIONALĂ ACES! Termenul-limită este 30 aprilie 

ACES – Academia Scolilor din Europa Centrala da startul unui nou concurs de proiecte dezvoltate in parteneriate internationale intre scoli.

“Eu si ceilalti. Sa descoperim diversitatea din jurul nostru” este tema editiei de anul acesta a concursului de proiecte dezvoltate in parteneriate internationale intre scoli. Competitia este organizata de catre aces, Academia Scolilor din Europa Centrala – una dintre cele mai mari retele internationale de scoli din regiune – Romania fiind una dintre cele 15 tari participante.

Scolile si liceele din toate orasele din Romania sunt invitate sa-si gaseasca o scoala partenera intr-una dintre tarile participante la aces. Un motor de cautare online (www.aces.or.at/partnerfinder) va ajuta scolile sa-si gaseasca «partenerul ideal» de proiect, in conformitate cu interesele si cerintele comune. Urmatorul pas este implementarea in parteneriat a unei idei comune de proiect, care sa trateze aspecte variate ale diversitatii ca identitatea, discriminarea, standarde si valori comune etc. Printre orasele partenere pentru tarile din Romania se numara: Zagreb, Praga, Budapesta si multe altele.

Propunerile de proiecte pot fi trimise pana la data de 30 aprilie 2013.

View My Stats