Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » SCANDAL: După primar, şi viceprimarul de la Butimanu a fost reţinut

SCANDAL: După primar, şi viceprimarul de la Butimanu a fost reţinut 

Scandalul de corupţie de la Primăria Butimanu pare că nu se mai termină! Miercuri – seară, alte patru persoane au fost reţinute de către anchetatori pentru 24 de ore. A fost încătuşat şi viceprimarul Nicolae Grecu. Prejudiciul cauzat de aceştia ar fi de 1,5 milioane de lei. Cei patru deţineau funcţii în comisia de implementare a unor proiecte, iar Poliţia anunţă pe cine vrea şi cum poate, că sunt reţinuţi patru funcţionari publici din Primăria Butimanu. Ei ar fi acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

CITEŞTE ŞI: „Vezi cum erau sifonaţi banii din conturile Primăriei Butimanu”

La începutul anului, Marin Dragnea – edilul de la Butimanu; contabila Primăriei, fosta contabilă şi casieriţa au fost reţinuţi de oamenii legii pentru delapidare, complicitate la delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi abuz în serviciu. Prejudiciul a fost de 885.000 de lei. Grupul infracţional se pare că se ocupa cu plata unor lucrări fictive din bani publici. Adică, schimbarea lămpilor de pe stâlpii de iluminat din comună, lucrări de deszăpezire, ridicarea gunoiului menajer din comună, curăţenie în Primărie etc.

După noua incursiune a poliţiştilor, este posibil ca Primăria Butimanu să-şi închidă porţile, fiind contaminată până în măduvă cu fapte de corupţie. Reamintim: informaţiile le-am primit pe surse, nu de la… organe!

View My Stats