Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 18, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » S-a împlinit un an de la dispariţia familiei preotului din Gheboaia

S-a împlinit un an de la dispariţia familiei preotului din Gheboaia 

Vinovatul, tot preot, este liber, fiindcă ancheta pare că s-a împotmolit în expertize.

Probabil puţini îşi mai aduc aminte de tragedie. Astăzi, s-a împlinit un an de la teribilul accident petrecut în Târgovişte, în zona Dealu Mare. O familie întreagă a fost sfârtecată în seara de 8 martie 2011. Preotul Nicolae Nicolae de la Gheboaia, comuna Finta, împreună cu soţia – Florina şi fiica lor Ioana, de 15 ani, se întorceau acasă. Nu aveau de unde bănui că ghemul destinului comun se va rupe acolo, la câţiva zeci de metri de blocul în care locuiau.

Dinspre Bulevardul Carol venea în viteză un bolid. La calea ferată din zona Dealu Mare, maşina a plonjat direct peste autoturismul în care se afla preotul şi familia lui. Impactul a fost nimicitor. Cei trei nu au avut nicio şansă. Culmea! La volanul autoturismului ucigaş se afla tot o faţă bisericească. Florin Cergan – preot la Lăculeţe. Fiul unei judecătoare celebre.

A trecut un an. Vinovatul este liber. Încă se mai efectuează expertize, calcule, supoziţii, speculaţii. Parcă nu mai pasă nimănui că trei vieţi au fost curmate într-o clipă de iresponsabiitate. Dumnezeu să aibe grijă de sufletele lor… Noi rămânem cu justiţia pământeană şi căile sale întortocheate. Trei oameni s-au dus în pământ, iar cel care i-a omorât nu a stat închis nici măcar trei zile. Câte o zi pentru fiecare suflet pierdut. Nu-l mai punem la socoteală pe băieţelul care a rămas singur pe lume.

Adriana Răceanu, Ion Obăgilă

CITEŞTE ŞI:

Triplă înmormântare la Gheboaia

Preotul Florin Cergan va fi cercetat în libertate

Colegii Ioanei sunt împietriţi de durere

Şi-a recunoscut vina!

Preotul Nicolae, soţia şi fiica lor vor fi înmormântaţi la Gheboaia

Preotul de la Gheboaia, soţia şi fiica lor, striviţi în Dacia cu care se întorceau acasă

View My Stats