Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » SOCIAL » S-a deschis Târgul cu produse tradiţionale de Paşte

S-a deschis Târgul cu produse tradiţionale de Paşte 

Astăzi, a fost inaugurat în mod oficial „Târgul de Paşte”, pe care Primăria Târgovişte, în colaborare cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa îl organizează pentru al doilea an consecutiv.

Târgoviştenii şi nu doar ei vor putea achiziţiona din târgul deschis pe Platoul Prefecturii până în data de 13 aprilie produse tradiţionale româneşti.

„Am avut o poziţie fermă în ceea ce priveşte produsele care urmează să fie expuse. Nu sunt decât produse tradiţionale, naturale, eco, produse care fac bine şi minţii, şi trupului. Nu o să vedeţi lucruri care nu au ce să caute într-un oraş istoric, într-un oraş care a fost Cetatea de Scaun a Ţării Româneşti.

Am insistat pe acest aspect şi sper ca târgoviştenii, în următoarea săptămână, să se bucure de calitatea şi naturaleţea produselor pe care le pot găsi la «Târgul de Paşte» şi, vă spun sincer, sunt lucruri pentru absolut toată lumea: copii, părinţi, bunici, bărbaţi, femei, tineri şi bătrâni.

Pentru toată lumea se va găsi ceva care să meargă bine şi  sufletului, şi trupului, acum, înaintea Sfintelor Sărbători de Paşti”, a precizat primarul Gabriel Boriga, astăzi, la deschiderea oficială a târgului.

Edilul a vizitat absolut toate standurile expoziţionale cu vânzare, a cumpărat dulciuri pentru fiul său Alexander şi a degustat porumbul fiert.

Adriana Răceanu

View My Stats