Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ROMANI IN LUME » ROMÂN OMORÂT ÎN BĂTAIE DE DOI POLIȚIȘTI UNGARI! Agresorii au fost arestați

ROMÂN OMORÂT ÎN BĂTAIE DE DOI POLIȚIȘTI UNGARI! Agresorii au fost arestați 

Un bărbat care a murit din cauza rănilor după ce a fost bătut de doi ofiţeri de poliţie luni, la Izsak, în sud-estul Ungariei, este un cetăţean român rezident în Ungaria, a anunţat miercuri Geza Fazekas, un purtător de cuvânt al Procuraturii. Potrivit acestuia, cei doi poliţişti sunt suspectaţi că l-au bătut pe român timp de două ore, într-un post de poliţie.

Fazekas a declarat că cei doi poliţişti sunt suspectaţi că l-au bătut pe român timp de două ore, într-un post de poliţie, şi că personalul ambulanţei chemat la faţa locului nu a putut să îl resuscite. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost încarcerat la Orgovany, fiind suspectat că a furat o drujbă, potrivit MTI, care nu precizează numele acestuia.

Şeful poliţiei ungare Karoly Papp s-a declarat „consternat” şi a catalogat acest eveniment ca „inaceptabil, de nepermis, intolerabil”, dar a refuzat să dezvăluie detalii suplimentare, adăugând că o anchetă penală este în curs. Papp a adăugat că cei doi suspecţi au fost demişi marţi, iar doi dintre superiorii lor la nivel local au fost suspendaţi din funcţie. Cei doi suspecţi au fost arestaţi miercuri.

CITEȘTE MAI MULTE AICI

Foto: www.media.rtv.net

View My Stats