Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » REVOLTĂ ȘI INTERESE LA CORBII MARI! Viceprimarul a plâns pe umerii partidului, fugind de întrebările consătenilor indignați. VEZI VIDEO!

REVOLTĂ ȘI INTERESE LA CORBII MARI! Viceprimarul a plâns pe umerii partidului, fugind de întrebările consătenilor indignați. VEZI VIDEO! 

Viceprimarul de la Corbii Mari, Mircea Pătrașcu, nu și-a rupt din timpul liber să vină duminica să le vorbească oamenilor care s-au adunat în centrul comunei să protesteze împotriva fabricii pentru mâncare de câini și pisici, dar și-a rupt din timpul destinat administrației ca să vină la Târgoviște să susțină o conferință de presă la partid.

Este ușor când ești singur și nu au pe nimeni să te combată să susții un punct de vedere. Corect ar fi fost ca argumentele prezentate în conferința de presă să le fii spus direct oamenilor, acolo, în comună. Mircea Pătrașcu a ales în schimb varianta ușoară.

Spune viceprimarul de la Corbii Mari că edilul Constantin Anghel manipulează poporul, că-i induce pe oameni în eroare, că în comună nu se va construi decât o fabrică de procedare a resturilor animale rezultate din abatorizare, că nu va fi miros, că nu va fi poluare, așa cum a afirmat primarul.

”Nu este vorba de niciun crematoriu, de nicio incinerare. Este vorba de o fabrică care prelucrează subprodusele rezultate în urma abatorizării, în vederea obținerii unui produs finit. E înțeles cu totul greșit acest subiect”.

Și dacă situația este aceasta, dacă argumentele sunt de partea investitorului, de ce nu se dorește organizarea unui referendum, așa cum a propus primarul. Va exista timp pentru ca fiecare parte să-și expună punctul de vedere, iar apoi oamenii vor vota. Unde este problema?

VEZI VIDEO

View My Stats