Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Reţea de proxeneţi, anihilată la Târgovişte

Reţea de proxeneţi, anihilată la Târgovişte 

Lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Dâmboviţa, au probat activitatea infracţională a unei grupări de pe raza municipiului Târgovişte, ai cărei membri au acţionat în cursul anului 2011, pentru racolarea, găzduirea şi exploatarea sexuală a mai multor tinere, printre care şi o minoră, în vârstă de 17 ani, atât în ţară cât şi în străinătate (Grecia).

În fapt, cei doi bărbaţi din cadrul grupării racolau  tinere din rândul familiilor dezorganizate cu o situaţie familială precară, profitând de vulnerabilitatea acestora, pe care ulterior, cu sprijinul celor două femei din grupare le găzduiau pe raza municipiului Târgovişte şi le obligau să practice prostituţia, ameninţându-le cu acte de violenţă. Totodată, pentru a se asigura că nu fug, acestea erau supravegheate în permanenţă atât în apartamentele în care erau găzduite cât şi în locaţiile în care erau duse pentru a întreţine relaţii sexuale cu clienţii.

În data de 12 ianuarie 2012, Tribunalul Dâmboviţa, la propunerea procurorului din cadrul D.I.I.C.O.T a emis mandate de arestare pentru 29 de zile pentru cei patru inculpaţi, în sarcina acestora reţinându-se infracţiunile de constituire a unei grupări infracţionale şi trafic de persoane.

Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

Sursa: IPJ Dâmboviţa

View My Stats