Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » REACŢIE: Nu există vreun membru PSD Dâmboviţa capabil să-i ia locul lui Adrian Ţuţuianu!

REACŢIE: Nu există vreun membru PSD Dâmboviţa capabil să-i ia locul lui Adrian Ţuţuianu! 

După ce Adrian Ţuţuianu şi-a înaintat demisia din funcţia de ministru al Apărării, foarte mulţi oameni politici, analişti şi jurnalişti au avansat ideea că Liviu Dragnea este cel care a comandat mazilirea, pe motiv că Ţuţuianu devenise prea vizibil şi ar fi putut să-i ia scaunul de şef al PSD. Declaraţiile ulterioare ale celor doi lideri social-democraţi, directe sau voalate, au confirmat existenţa unei rupturi între ei, iar de aici până la avansarea ideii că Dragnea urmăreşte acum să-l debarce pe Adrian Ţuţuianu din fruntea PSD Dâmboviţa nu a mai fost decât un pas!

În plan judeţean, social-democraţii spun că o astfel de mişcare este imposibilă, Adrian Ţuţuianu fiind cel mai bun şef pe care l-a avut vreodată organizaţia. Cu Adrian Ţuţuianu preşedinte, PSD a obţinut în Dâmboviţa cele mai bune rezultate în alegeri.

„În 2012, la parlamentare, am închis toate cele 11 colegii cu peste 50%. La localele din 2016, am câştigat peste 70 de primării din 89 şi am obţinut o majoritate în Consiliul Judeţean pe care nu a mai avut-o niciun alt partid politic. Avem 22 de consilieri din 35. La parlamentarele din 2016, PSD Dâmboviţa a scos 5 deputaţi şi 2 senatori, din 10 parlamentari.

Adrian Ţuţuianu a fost ales preşedinte al PSD Dâmboviţa cu peste 900 de voturi din cei 1.000 de delegaţi la Conferinţa Judeţeană. Suntem o organizaţie unită, sudată. Nu există vreun membru în PSD Dâmboviţa care, astăzi, să fie capabil să-i ia locul lui Adrian Ţuţuianu. Este cel mai bun preşedinte pe care l-a avut PSD în judeţul Dâmboviţa. Nu cred că vreun membru de partid şi-ar dori înlocuirea lui Adrian Ţuţuianu”, a declarat Dănuţ Gabriel Sandu – vicepreşedinte PSD Dâmboviţa.

View My Stats