Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Ramona Bădescu va promova Târgoviştea în Italia

Ramona Bădescu va promova Târgoviştea în Italia 

Cunoscuta actriţă şi solistă româncă, stabilită de foarte mulţi ani în Peninsulă, a mărturisit astăzi, în faţa mass-media din judeţ, că este prima dată când a ajuns la Târgovişte, graţie invitaţiei autorităţilor de a susţine un recital în cadrul Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare a Romanţei „Crizantema de Aur”. Asta, deşi îşi petrece viaţa… pe drumuri.

Ramona Bădescu a impresionat publicul de la „Crizantema de Aur” nu doar prin talent, ci şi prin modestia de care a dat dovadă. A promis că va reveni la Târgovişte, fiindcă îşi doreşte să ajute administraţia locală să atragă turişti străini în fosta Cetate de Scaun a Ţării Româneşti.

„Dacă ar fi posibil, mi-aş dori să deschidem un tratat de înfrăţire între Târgovişte şi un oraş din Italia. O astfel de legătură ar putea constitui o punte de colaborare între oamenii de afaceri, turism, cultură. Cred că din Târgovişte s-ar putea începe colaborarea pe latura turistică. Oamenii trebuie să ştie că pot veni aici, spunându-le ce găsesc aici. Oamenii nu ştiu. Cred că România este o ţară de mâna a treia, cu foarte multă delicvenţă, o ţară pe undeva pe acolo… Nici nu ştiu unde este localizată. Toţi cei pe care i-am adus în România s-au întors, dar am nevoie de susţinere”, a declarat Ramona Bădescu.

Imediat ce a primit mingea la fileu, primarul Gabriel Boriga a asigurat-o pe Ramona Bădescu că la Târgovişte va găsi întotdeauna uşile deschise pentru astfel de proiecte. „Îi mulţumesc Ramonei Bădescu, un ambasador adevărat al României, pentru imaginea bună pe care a creat-o ţării noastre într-o perioadă în care mulţi se grăbesc să ne vadă defectele şi nu calităţile”, a punctat Gabriel Boriga.


Artista a început chiar de astăzi promovarea Târgoviştei în Italia, printr-o şedinţă foto la Turnul Chindiei, pentru prima pagină a unei reviste de prestigiu în Peninsulă. „Cred că ar fi foarte frumos să exportăm în Italia acest brand important”.

Mai în glumă, mai în serios, edilul Boriga a avertizat-o pe vedetă că legenda spune că cine se urcă în Turnul Chindiei nu mai părăseşte Târgoviştea. Ramona Bădescu a lăsat să se înţeleagă că nu i-ar displăcea acest lucru, fiindcă Târgovişte este un oraş deosebit, frumos aranjat şi curat.

În calitate de consilier al primarului Romei, Ramona Bădescu a transmis românilor că este esenţial să nu uităm să le spunem copiilor cine suntem şi de unde am venit.

View My Stats