Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » RĂMÂNE FLORIN POPESCU ŞEF PESTE PDL DÂMBOVIŢA, DUPĂ CE ELENA UDREA A PIERDUT ALEGERILE? Nu este exclus ca Blaga să-i mătrăşească pe susţinătorii contracandidatei sale

RĂMÂNE FLORIN POPESCU ŞEF PESTE PDL DÂMBOVIŢA, DUPĂ CE ELENA UDREA A PIERDUT ALEGERILE? Nu este exclus ca Blaga să-i mătrăşească pe susţinătorii contracandidatei sale 

Preşedintele PDL Dâmboviţa, Florin Popescu, a fost poate cel mai aprig susţinător al Elenei Udrea. Cu toate acestea, spun sursele noastre, nu a încercat în niciun fel să-i forţeze pe delegaţii din judeţ, care au avut libertatea de a vota după propriile opţiuni.

Vasile Blaga a obţinut 2.344 de voturi, Elena Udrea – 2.014, iar Monica Macovei – 209. Comisia de organizare a Convenţiei PDL a respins contestaţia depusă de Elena Udrea.

Imediat după prezentarea oficială a rezultatului alegerilor din PDL, Vasile Blaga a atacat-o pe Elena Udrea, în special pentru faptul că a contestat corectitudinea colegilor. „Din punctul meu de vedere lucrurile se încheie aici. Eu nu am umblat azi-noapte prin hoteluri, nu am dat mâncare! Eu nu am fost niciodată în PSD şi în PNL. Nu accept să-mi pună cineva la îndoială loialitatea după ce te-ai plimbat peste tot”, a spus Blaga.

După o astfel de reacţie, nu este exclus să fie atacaţi în perioada următoare susţinătorii Elenei Udrea, între care şi Florin Popescu. De altfel, este mai veche antipatia lui Blaga faţă de acesta, aşadar sunt posibile mişcări de trupe în PDL Dâmboviţa. Se ştie că s-a mai încercat şi după alegerile din iunie 2012, pierdute de POpescu, schimbarea acestuia de la şefia Organizaţiei. Principalul… atacant este Iancu Caracota, fost prefect de Dâmboviţa şi susţinător al lui Blaga.

 

View My Stats