Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, iulie 19, 2024
Sunteți Aici Home » SĂNĂTATE » RAED ARAFAT SCOATE DIN SPITALE BOTOŞEII ŞI HALATELE DE UNICĂ FOLOSINŢĂ! Condiţionarea sau taxarea vizitatorilor la intrarea în spital este interzisă

RAED ARAFAT SCOATE DIN SPITALE BOTOŞEII ŞI HALATELE DE UNICĂ FOLOSINŢĂ! Condiţionarea sau taxarea vizitatorilor la intrarea în spital este interzisă 

Ministerul Sanatatii interzice conditionarea sau taxarea vizitatorilor la spitale, indiferent sub ce forma are loc aceasta, respectiv cumpararea de botosi sau halate de unica folosinta, asa cum se întâmplă şi în Dâmboviţa.

Secretarul de stat Raed Arafat, citat de Foaia Transilvana, a precizat că Ministerul va modifica ordinul privind reglementarea programului nde vizită în spital, în sesnul că va include o precizare expresă care sa faca referire la cumpararea de botosi sau halate de unica folosinta, pentru a avea acces in spital.

„O astfel de masura nu are nicio relevanta privind oprirea sau eliminarea riscului de transmitere a unor boli infectioase, asa ceva nu se practica nicaieri. Conducerea spitalului, daca doreste, poate distribui botosi si halate de unica folosinta numai in sectiile de terapie intensiva. In rest, este nejustificat”.

Foto: http://www.ghimpele.ro

View My Stats