Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 20, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » PSD SE JOACĂ DE-A ALEGERILE INTERNE! Inițial devansată, conferința TSD a fost amânată pentru 26 martie

PSD SE JOACĂ DE-A ALEGERILE INTERNE! Inițial devansată, conferința TSD a fost amânată pentru 26 martie 

Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a remis astăzi către mass-media un comunicat de presă prin care anunță că alegerile pentru șefia Organizației de Tineret au fost amânate pentru data de 26 martie, întrucât nu au fost adoptate măsurile corespunzătoare privind organizarea Conferinței Județene a TSD în data de 12 martie.

”PSD Dâmbovița încurajează competiția onestă și dezbaterea de idei în cadru intern. În același timp, încercările voite de a plasa un astfel de eveniment în vecinătatea speculațiilor fără temei descalifică pe autori și determină abandonul de la obiectivele asumate”, se arată în comunicatul PSD.

Cât privește demisiile celor șase membri ai Biroului județean de conducere al TSD, Adrian Țuțuianu spune că acest gest nu atrage dizolvarea acestui for de conducere. în același timp, va discuta cu cei șase tineri PSD și le va cere că renunțe la demisii.

”Solicit tuturor celor implicați să se abțină de la orice fel de comentarii marginale și să depună eforturile necesare desfășurării unei campanii interne în condiții de fairplay și colegialitate. Procedura alegerilor va presupune votul secret”.

View My Stats