Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 12, 2024
Sunteți Aici Home » POLITIC » PSD Dâmboviţa îşi exclude oamenii de vază din teritoriu pe motiv de trădare

PSD Dâmboviţa îşi exclude oamenii de vază din teritoriu pe motiv de trădare 

Şi luna februarie a adus excluderi sonore  în PSD Dâmboviţa! După Marin Păun – primarul comunei Ciocăneşti şi Ilie Mânzu – viceprimar în aceeaşi localitate, deputatul Ion Stan a anunţat alte trei nume importante, care au fost eliminate din partid pe motiv de trădare, după cum s-a exprimat.

Este vorba despre Adriean Budoiu –  primarul oraşului Fieni, Gheorghe Brebeanu –  primarul comunei Runcu şi Ion Nilă – preşedintele PSD Ciocăneşti. Toţi trei sunt acuzaţi de conducătorii organizaţiei judeţene a PSD că au participat la reuniuni ale adversarilor de la PDL.

„Nu putem merge mai departe într-o competiţie onestă cu aceşti trădători pe lângă noi”, a spus deputatul Ion Stan.

Preşedintele PSD a dezvăluit că excluderile nu se vor opri aici. Se fac în continuare investigaţii pentru identificarea celor care joacă la două capete, operaţiune urmată de… tăieri în carne vie.

Pe la colţuri, sunt unii care vociferează că excluderile sunt incorecte din moment ce sunt alţi membrii PSD care au neamuri pe la PDL (naşi, fini, copii, nepoţi etc)  şi nu sunt arătaţi cu degetul, iar ceilalţi au fost acuzaţi de trădare fiindcă au participat la reuniuni cu PDL-iştii. Până la urmă, aceşti oameni ocupă nişte funcţii în judeţul condus de PDL şi nu puteau lipsi chiar de la toate întâlnirile cu conducerea administrativă, iar acest lucru nu înseamnă de fiecare dată trădare.

Adriana Răceanu, Ion Obăgilă

View My Stats